Liesbeth Koorn

BIG: 19044820904

liesbeth@fysioforza.com

Liesbeth is al ruim 25 jaar werkzaam als fysiotherapeut en 20 jaar als manueel therapeut. Het leukste aan het vak is het gevoel van voldoening als iemand met minder of zonder klachten de deur uitloopt. Als manueel therapeut heeft ze geleerd om verder te kijken dan de klacht zelf. De “leukste” klachten vinden hun oorzaak vaak op een andere plek dan men zou verwachten waardoor geen enkele behandeling vanzelfsprekend is.

Om recidieven te voorkomen is het belangrijk dat patiënten oefeningen doen. Om deze reden heeft ze de cursus mobility trainer gedaan, waardoor ze meer oefeningen kan aanbieden waarmee de patiënt zijn of haar beweeglijkheid zelf kan verbeteren.

In de loop der jaren heeft ze veel kennis verkregen middels diverse cursussen en bijscholingen. Ze heeft ook een opleiding echografie gedaan en zich vervolgens hierin gespecialiseerd. Hiermee kan je snel diagnostiek uitsluiten of bevestigen op het gebied van pezen en spieren. Maar ook banden en slijmbeurzen. Hierdoor kan je sneller de juiste behandeling toepassen of gericht iemand doorverwijzen naar een specialist.

Meer over Liesbeth Koorn

  • MSc. Manueeltherapeut
  • Echografie specialist
Fysiotherapie afspraak

Bent u benieuwd hoe we uw fysieke klachten kunnen verhelpen?