Liesbeth Koorn

BIG: 19044820904

liesbeth@fysioforza.com

Liesbeth is al ruim 25 jaar werkzaam als Fysio en 20 als Manueel therapeut. Het leukste aan dit vak is het gevoel van voldoening als iemand met minder of zonder klachten de deur uitloopt. Als Manueel therapeut heb ik geleerd om verder te kijken dan de klacht zelf. De “leukste” klachten vinden hun oorzaak vaak op een andere plek dan men zou verwachten waardoor geen enkele behandeling vanzelfsprekend is.

Om recidieven te voorkomen is het belangrijk dat patiënten oefeningen doen. Vorig jaar heb ik de cursus mobility trainer gevolgd, waardoor ik meer oefeningen kan aanbieden waarmee de patiënt zijn of haar beweeglijkheid zelf kan verbeteren.

In de loop der jaren heb ik veel kennis verkregen middels diverse cursussen en bijscholing. Een jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding echografie en probeer daar nu steeds beter in te worden. Hiermee kunnen we snel diagnostiek uitsluiten of bevestigen op het gebied van pezen en spieren. Maar ook banden en slijmbeurzen. Hierdoor kan je sneller de juiste behandeling toepassen of gericht iemand doorverwijzen naar een specialist. Op dit moment zijn schouder, knie en enkel aan bod geweest, en zal ik spoedig ook de pols en elleboog gaan leren.

Meer over Liesbeth Koorn

  • MSc. Manueeltherapeut
  • Echgrafie specialist
Fysiotherapie afspraak

Bent u benieuwd hoe we uw fysieke klachten kunnen verhelpen?