Tineke van Oosten

tineke@omnira.nl

Tineke is life & business coach en meditatielerares. Met meer dan 20 jaar ervaring als manager en consultant, combineert ze inzichten uit het bedrijfsleven, mindfulness en een leven midden in de maatschappij. Ze helpt mensen moeiteloos innerlijke rust te ervaren door mindfulness en meditatie. Na jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ontdekte ze dat deze rust altijd met je meereist – in jezelf!

Tineke heeft een 2 jarige Executive opleiding Counseling, Coaching & Consulting afgerond in 2010, aan de Universiteit Utrecht. Sinds ze met Ascension meditatie is begonnen in 2009 heeft ze vele ‘meditatievlieguren’ gemaakt. Ook is ze 6 maanden in retraite geweest in 2011-2013 in Spanje. Hier heeft ze een opleiding gevolgd tot Ascension meditatielerares bij The Bright Path. In die tijd heeft ze de mind van binnen en buiten leren kennen. Met humor en helderheid helpt ze mensen focus en innerlijke rust te vinden in de dagelijkse hectiek van het leven.

Tineke ontving in 2017 van Google een scholarship voor de training Mindfulness in business aan hun Search Inside Yourself Leadership Institute.

Meditatie & Mindfulness specialist

Benieuwd hoe je meer fit en vitaal kan leven?

Neem contact op om een Meditatie & Mindfulness sessie in te plannen.