FYSIOFORZA


Bel of Mail voor een afspraak

06 1528 3909 / [email protected]

Patiëntervaringen

Rob Viveen


Naar aanleiding van aanhoudende nek en schouderklachten en te lang gewacht te hebben heb ik contact opgenomen met FysioForza en een afspraak gemaakt met Kato. Ik moet zeggen ik verrast was over haar vriendelijkheid, kennis, deskundige behandelingen en uitleg die zij mij heeft gegeven. Na elke behandeling liep ik met een beter gevoel de deur uit dan dat ik binnen kwam. Natuurlijk werd ik "s avonds herinnerd aan de gegeven behandeling, de reactie op de behandeling! Kato, Dank voor je gegeven adviezen en zeer professionele behandelingen.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV


Rosanne Bonanno:


Erwin is a highly intuitive physiotherapist. He listened and he

understood immediately where my problem originated, and he was

able to find the best solution for me. I would go back to him time and time again if I ever have an issue in future.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Umit Turkeli:


Ik heb een motorongeluk gehad waarbij ik o.a. mijn bekken heb gebroken. Erwin heeft mij super goed en professioneel begeleid. Top!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Danny Goudwaard:

 

Daarvoor bij diverse andere praktijken gelopen, maar ik kan iedereen aanraden om naar Erwin te gaan.

Deze man heeft zoveel verstand van zaken. Hij verdiept zich helemaal in jouw probleem en gaat er vol tegen aan om jouw probleem op te lossen. Echt een fijne man om mee te werken.

 

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Jack Aalbregt:


Ik ben uiterst goed en vakkundig geholpen door Erwin. Hij kijkt naar de persoon en niet alleen naar de kwaal. Zeer vakkundig en professioneel.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Crosby Abeele:


Met ernstige hoofdpijn klachten bij Erwin terechtgekomen. Hij heeft mij uiterst professioneel en kundig behandeld. Naar mijn gevoel een behandeling op maat. Mijn klachten namen per week af en nu al enkele maanden hoofdpijn vrij! Het leven is een heel stuk mooier en dit is zeker te danken aan Erwin!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Rabia El Haddaoui:


Voor mijn rughernia ben ik via het internet

terecht gekomen bij Erwin. Hij heeft goed geluisterd naar mijn verhaal/pijnklachten. Van niet kunnen en durven bewegen door pijn, heeft Erwin mij stap voor stap aangezet om weer in beweging te komen. Ik raad Erwin bij iedereen aan!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

John Swagermakers:


Erwin is een deskundige, gedreven en bovendien gezellige fysio! Hij heeft mijn nieuwe knie heel stabiel en sterk gemaakt, zodat ik weer loop als een kievit. Prettig om mee samen te werken en komt afspraken altijd na..

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Tineke La Bree


Ik heb in 2015 een halve nieuwe knie gekregen en ben door Erwin goed en succesvol behandeld. Ik kan nu weer zwemmen en sporten. Erwin is een vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Constance Benoist


Erwin heeft mij voor diverse blessures behandeld met uitstekend resultaat!! Een prima fysiotherapeut en een heel prettig persoon!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Mary Bennink


Erwin luistert naar je klachten en geeft deskundig advies. Mijn knie en enkel zijn mede door zijn oefeningen (ook voor thuis) nu stabiel. Top begeleid !!

 

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Beppie Hollaar:


Ik ben met knieklachten bij Erwin terecht gekomen. Erwin beheerst zijn vakgebied en kan zijn kennis goed en helder overbrengen. Hij stelt heldere doelstellingen en daar had ik alle vertrouwen in.. Sta nu weer heerlijk te tennissen. Super!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Vanessa Timmer:


In 2015 had ik heel erg last van mijn rug en daarvoor kwam ik bij Erwin terecht. Door zijn fijne trainingen en oefeningen heb ik nu nergens last meer van. Toen ik in 2017 mijn enkelband scheurde en de huisarts fysiotherapie voorstelde, ben ik dus weer naar Erwin gegaan en weer super geholpen. Hij is altijd vriendelijk en vrolijk.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Henny Philipsen


Door de longarts ben ik verwezen naar een longfysiotherapeut en zodoende bij Erwin terechtgekomen. Het doel van de behandeling is mijn conditie te verbeteren. Door zijn uitstekende begeleiding en stimulerende woorden ben ik op de goede weg. Erwin heeft ook een luisterend oor voor kleine fysieke klachten en biedt daar direct een oplossing voor. Klasse! Tot zover bedankt Erwin.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Georgiana Obancea


Erwin detected the problem I had with my knee very quickly and set the right schedule and types of exercises to ensure the recovery. When I started the physio sessions I even had difficulties walking, but 2.5 months later I ran half a marathon in Greenland without any knee problems . I would not hesitate to book new sessions in case of any new problems in the future.

 


Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Jimmy Tebben


Nadat ik voor de derde keer dezelfde enkelblessure had opgelopen, ben ik bij Erwin terechtgekomen. Hij had meteen door dat er naast die blessure meer aan de hand was, wat bij andere fysiotherapeuten niet aan het licht was gekomen. Ik ben super begeleid met gerichte oefeningen en heb een fijne samenwerking met hem gehad!

 

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Rob Klaassen

 

Door hoge stress op het werk heb ik nek-en rugklachten gekregen en zo bij Erwin terecht gekomen. Zelf heb ik een zintuiglijke beperking, maar werd uitstekend door Erwin begrepen, gewoon menselijk en prettig. Ik ben uiterst goed en vakkundig geholpen en nu weer klachtenvrij.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Massimo Oppo


Ik had ongeveer 7 maanden een tenniselleboog en na 7 behandelingen bij Erwin ben ik nu weer klachtenvrij.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Sandra Belder

Omdat Erwin mij enkele jaren geleden ook al goed heeft geholpen was de keuze om weer bij hem aan te kloppen met mijn nek- en schouderklachten snel gemaakt. Door een combinatie van behandelingen en oefeningen die ik zelf thuis kon doen ging het al snel een stuk beter. Erwin verstaat zijn vak uitstekend en is enorm gedreven om iemand van zijn klachten af te helpen. Fijne bijkomstigheid: hij is een prettig persoon met oprechte interesse in anderen en een flinke dosis humor.

1Ricky Elenbaas


                 Al na de tweede afspraak waren mijn                    - zeer langlopende - klachten zwaar verminderd. Na 5 afspraken kon ik mijn knie weer gebruiken zoals het hoort, geheel klachtenvrij. Erwin is de tweede fysiotherapeut die ik zag vanwege mijn knie. Ik had niet verwacht van mijn klachten af te komen, laat staan zo snel. Groot voordeel is dat Erwin in SportCity zit waardoor we de ruimte hadden oefeningen te doen t.b.v. het herstel. Tevens begreep hij goed dat ik zo veel mogelijk wilde doorgaan met sporten en gaf zodoende een behandeling op maat.


Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Scott Smith


I had a pain in my shoulder that been persisting for a while. Erwin identified where the issue was and set about building a rehabilitation program. After a number of sessions I already felt the difference. By the end of the program I was able to train properly again and no pain in my shoulder anymore. Would definitely recommend Erwin.


Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Marc Vacher


Vakkundig behandeld en begeleid n.a.v. een fikse zweepslag in mijn kuitspier. Erwin weet goed op de rem te trappen en hij verkleint daarmee wellicht de kans op nieuwe blessures door een té snel begin van opnieuw intensief sporten.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Demi Celine Ameerun


Na al jaren met nek- schouder- rugklachen naar verschillende fysiotherapeuten te gaan, heeft Erwin als enige geconstateerd dat dit mede door een beenlengteverschil kan komen. Naast mij goed te helpen met mijn klachten, gaf hij ook extra adviezen om stress te verminderen en op deze manier minder spanning op te bouwen. Bedankt daarvoor!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV