U kunt ons bereiken op

Onze locatie

Achterlangs 17, 2019 XT Haarlem

Over ons

We knew that by aligning our incentives with our customers, without compromise, we could build something truly significant.

Kwaliteit en Professionaliteit

Om de kwaliteit en professionaliteit te garanderen, staan de fysiotherapeuten van FysioForza ingeschreven in het BIG register en het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Wij doen regelmatig bij-en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie.

BIG

In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners.

Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie

In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) gestelde kwaliteitseisen.

FysioForza bestaat uit een team van gepassioneerde, gemotiveerde en toegewijde fysiotherapeuten.

Ons team

Erwin Peers Fysiotherapeut

Erwin Peers

BIG 59918177604

Erwin is meer dan 15 jaar werkzaam in de fitness branche / gezondheidszorg en heeft in deze periode onder andere zijn diploma’s medisch fitness en fysiotherapie gehaald….

Lees verder

Kato Huybrechts Fysiotherapeut

Kato Huybrechts

BIG 99924662604

Kato heeft altijd interesse gehad in het menselijke lichaam. De complexiteit van de mens en zijn beweging boeide haar enorm waardoor ze besloot om fysiotherapie…..

Lees verder

Meditatie & Mindfulness specialist

Tineke van Oosten

 

Tineke is life & business coach en meditatielerares. Met meer dan 20 jaar ervaring als manager en consultant, combineert ze inzichten uit het bedrijfsleven, mindfulness en een leven midden in de maatschappij….

Lees verder

Onze locatie

FysioForza zit gevestigd in hartje centrum van Haarlem. Onze locatie is erg makkelijk te bereiken met het openbare vervoer, per fiets, lopend of met de auto. We zitten om de hoek bij parkeergarage de Raaks.

Meer over onze locatie

Over onze diensten

Onze behandelmethodes

Voor iedere fysieke klacht is er een andere manier van behandelen. We helpen u middels onder andere fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie. Meer over behandelmethodes?

Lees verder →

Specifieke klachten

Heeft u specifieke klachten? We kijken graag samen met u naar een oplossing en werken een stappenplan uit om deze klachten te verhelpen. Meer lezen over specifieke klachten?

Lees verder →

Contact met FysioForza

Heeft u brandende vragen of wilt u een afspraak voor een intake of behandeling inplannen? Kunnen we u verder helpen? Neem contact met ons op!

Lees verder →

Top