Mail ons op

U kunt ons bereiken op

Onze locatie

Achterlangs 17, 2019 XT Haarlem

Over ons

We knew that by aligning our incentives with our customers, without compromise, we could build something truly significant.

Kwaliteit en Professionaliteit

Om de kwaliteit en professionaliteit te garanderen, staan de fysiotherapeuten van FysioForza ingeschreven in het BIG register en het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Wij doen regelmatig bij-en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie.

BIG

In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners.

Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie

In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) gestelde kwaliteitseisen.

FysioForza bestaat uit een team van gepassioneerde, gemotiveerde en toegewijde fysiotherapeuten.

Ons team

Daphne Ort

Daphne Ort

BIG 99926562404

Daphne heeft altijd een grote interesse en passie gehad voor sport en revalidatie. Om deze reden is ze bewegingswetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Lees verder…

Maartje Wouda

Maartje Wouda

BIG 69923653104

maartje@fysioforza.com

Maartje heeft van nature altijd zorg willen verlenen aan anderen. Het was dan ook een logische stap om aan de Hogeschool Amsterdam fysiotherapie te gaan studeren om een professionele zorgverlener te worden…

Lees verder…

Francisco Alonso

Francisco Alonso

BIG 29921979604

francisco@fysioforza.com

Francisco heeft een grote interesse gekregen voor het vak fysiotherapie nadat hij zelf fysiotherapie moest ondergaan na een schouderoperatie…

Lees verder…

Erwin Peers

Erwin Peers

BIG 59918177604

Erwin is meer dan 15 jaar werkzaam in de fitness branche / gezondheidszorg en heeft in deze periode onder andere zijn diploma’s medisch fitness en fysiotherapie gehaald….

Lees verder…

Onze locatie

FysioForza zit gevestigd in hartje centrum van Haarlem. Onze locatie is erg makkelijk te bereiken met het openbare vervoer, per fiets, lopend of met de auto. We zitten om de hoek bij parkeergarage de Raaks.

Meer over onze locatie

Over onze diensten

Onze behandelmethodes

Voor iedere fysieke klacht is er een andere manier van behandelen. We helpen u middels onder andere fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie. Meer over behandelmethodes?

Lees verder →

Specifieke klachten

Heeft u specifieke klachten? We kijken graag samen met u naar een oplossing en werken een stappenplan uit om deze klachten te verhelpen. Meer lezen over specifieke klachten?

Lees verder →

Contact met FysioForza

Heeft u brandende vragen of wilt u een afspraak voor een intake of behandeling inplannen? Kunnen we u verder helpen? Neem contact met ons op!

Lees verder →

Top