Mail ons op

U kunt ons bereiken op

Onze locatie

Achterlangs 17, 2019 XT Haarlem

Ervaringen

Patiëntervaringen

Ervaring bij Fysiotherapie door klanten bij FysioForza. Lees hier ervaringen van patiënten die wij hebben geholpen!

“Naar aanleiding van aanhoudende nek en schouderklachten en te lang gewacht te hebben heb ik contact opgenomen met FysioForza en een afspraak gemaakt met Kato. Ik moet zeggen dat ik verrast was over haar vriendelijkheid, kennis, deskundige behandelingen en uitleg die zij mij heeft gegeven. Na elke behandeling liep ik met een beter gevoel de deur uit dan dat ik binnen kwam. Natuurlijk werd ik “s avonds herinnerd aan de gegeven behandeling, de reactie op de behandeling! Kato, Dank voor je gegeven adviezen en zeer professionele behandelingen.”

Rob Viveen

Plaats hier uw ervaring

Ervaring contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Erwin is a highly intuitive physiotherapist. He listened and he understood immediately where my problem originated, and he was able to find the best solution for me. I would go back to him time and time again if I ever have an issue in future.”

Rosanne Bonanno

“Daarvoor bij diverse andere praktijken gelopen, maar ik kan iedereen aanraden om naar Erwin te gaan. Deze man heeft zoveel verstand van zaken. Hij verdiept zich helemaal in jouw probleem en gaat er vol tegen aan om jouw probleem op te lossen. Echt een fijne man om mee te werken.”

Danny Goudwaard

“Ik heb een motorongeluk gehad waarbij ik o.a. mijn bekken heb gebroken. Erwin heeft mij super goed en professioneel begeleid. Top!”

Umit Turkeli

“Ik ben uiterst goed en vakkundig geholpen door Erwin. Hij kijkt naar de persoon en niet alleen naar de kwaal. Zeer vakkundig en professioneel.”

Jack Aalbregt

Door een complexe beenbreuk was de flexibiliteit van mijn knie beperkt. Zonder iets te beloven is Daphne met mij aan de slag gegaan. Tegen mijn verwachtingen in had ik na mijn eerste sessie al een knie die veel beter aanvoelde. In het verleden ben ik namelijk bij andere fysiotherapeuten geweest zonder resultaat en was daarom sceptisch. Ik ben nu 4 sessies verder en kan nu weer squaten onder een grotere hoek dan 90*. Dat is iets wat mij in 6 jaar na mijn ongeluk niet gelukt is. Kort gezegd, Daphne is een professional die haar vak goed verstaat en haar behandelingen hebben mij een goed resultaat opgeleverd. Well done FYSIOFORZA! Ik raad iedereen met klachten aan om daar eens binnen te lopen. Ik heb het gedaan en kijk wat het me gebracht heeft!

Ken

“Een tijd geleden ben ik behandeld geweest door Kato. Een geweldige ervaring! Ik had al erg lang last van mijn kaak en wist niet goed wat het was. Volgens de dokter was het een ontsteking, maar na medicatie bleek het dat toch niet te zijn. Kato heeft via manuele therapie en dry needling mijn kaakspieren doen ontspannen en sindsdien heb ik geen last meer gehad van mijn kaak en hoofdpijn.
Ik had een zeer prettige ervaring met een geweldige fysio! Ze gaf me uitleg bij wat ze deed en was uitermate vriendelijk en professioneel. Bedankt, Kato!”

Joris

Onze behandelmethodes

Lees over onze verschillende behandelmethodes om u van uw klachten af te helpen.

Neem contact op

Wilt u ook afkomen van al uw fysieke klachten? Neem hier contact op voor een afspraak

“Erwin luistert naar je klachten en geeft deskundig advies. Mijn knie en enkel zijn mede door zijn oefeningen (ook voor thuis) nu stabiel. Top begeleid !!”

Mary Bennink

“Ik heb in 2015 een halve nieuwe knie gekregen en ben door Erwin goed en succesvol behandeld. Ik kan nu weer zwemmen en sporten. Erwin is een vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.”

Tineke La Bree

“Met ernstige hoofdpijn klachten bij Erwin terechtgekomen. Hij heeft mij uiterst professioneel en kundig behandeld. Naar mijn gevoel een behandeling op maat. Mijn klachten namen per week af en nu al enkele maanden hoofdpijn vrij! Het leven is een heel stuk mooier en dit is zeker te danken aan Erwin!”

Crosby Abeele

“Erwin is een deskundige, gedreven en bovendien gezellige fysio! Hij heeft mijn nieuwe knie heel stabiel en sterk gemaakt, zodat ik weer loop als een kievit. Prettig om mee samen te werken en komt afspraken altijd na.

John Swagermakers

“Erwin heeft mij voor diverse blessures behandeld met uitstekend resultaat!! Een prima fysiotherapeut en een heel prettig persoon!”

Constance Benoist

“Erwin luistert naar je klachten en geeft deskundig advies. Mijn knie en enkel zijn mede door zijn oefeningen (ook voor thuis) nu stabiel. Top begeleid !!”

Mary Bennink

“In 2015 had ik heel erg last van mijn rug en daarvoor kwam ik bij Erwin terecht. Door zijn fijne trainingen en oefeningen heb ik nu nergens last meer van. Toen ik in 2017 mijn enkelband scheurde en de huisarts fysiotherapie voorstelde, ben ik dus weer naar Erwin gegaan en weer super geholpen. Hij is altijd vriendelijk en vrolijk.”

Vanessa Timmer

“Door de longarts ben ik verwezen naar een longfysiotherapeut en zodoende bij Erwin terechtgekomen. Het doel van de behandeling is mijn conditie te verbeteren. Door zijn uitstekende begeleiding en stimulerende woorden ben ik op de goede weg. Erwin heeft ook een luisterend oor voor kleine fysieke klachten en biedt daar direct een oplossing voor. Klasse! Tot zover bedankt Erwin.”

Henny Philipsen

“Erwin detected the problem I had with my knee very quickly and set the right schedule and types of exercises to ensure the recovery. When I started the physio sessions I even had difficulties walking, but 2.5 months later I ran half a marathon in Greenland without any knee problems . I would not hesitate to book new sessions in case of any new problems in the future.”

Georgiana Obancea

“Nadat ik voor de derde keer dezelfde enkelblessure had opgelopen, ben ik bij Erwin terechtgekomen. Hij had meteen door dat er naast die blessure meer aan de hand was, wat bij andere fysiotherapeuten niet aan het licht was gekomen. Ik ben super begeleid met gerichte oefeningen en heb een fijne samenwerking met hem gehad!”

Jimmy Tebben

“Door hoge stress op het werk heb ik nek-en rugklachten gekregen en zo bij Erwin terecht gekomen. Zelf heb ik een zintuiglijke beperking, maar werd uitstekend door Erwin begrepen, gewoon menselijk en prettig. Ik ben uiterst goed en vakkundig geholpen en nu weer klachtenvrij.”

Rob Klaassen

“Ik had ongeveer 7 maanden een tenniselleboog en na 7 behandelingen bij Erwin ben ik nu weer klachtenvrij.”

Massimo Oppo

“Omdat Erwin mij enkele jaren geleden ook al goed heeft geholpen was de keuze om weer bij hem aan te kloppen met mijn nek- en schouderklachten snel gemaakt. Door een combinatie van behandelingen en oefeningen die ik zelf thuis kon doen ging het al snel een stuk beter. Erwin verstaat zijn vak uitstekend en is enorm gedreven om iemand van zijn klachten af te helpen. Fijne bijkomstigheid: hij is een prettig persoon met oprechte interesse in anderen en een flinke dosis humor.”

Sandra Belder

“Al na de tweede afspraak waren mijn – zeer langlopende – klachten zwaar verminderd. Na 5 afspraken kon ik mijn knie weer gebruiken zoals het hoort, geheel klachtenvrij. Erwin is de tweede fysiotherapeut die ik zag vanwege mijn knie. Ik had niet verwacht van mijn klachten af te komen, laat staan zo snel. Groot voordeel is dat Erwin in SportCity zit waardoor we de ruimte hadden oefeningen te doen t.b.v. het herstel. Tevens begreep hij goed dat ik zo veel mogelijk wilde doorgaan met sporten en gaf zodoende een behandeling op maat.”

Ricky Elenbaas

“I had a pain in my shoulder that been persisting for a while. Erwin identified where the issue was and set about building a rehabilitation program. After a number of sessions I already felt the difference. By the end of the program I was able to train properly again and no pain in my shoulder anymore. Would definitely recommend Erwin.”

Scott Smith

“Vakkundig behandeld en begeleid n.a.v. een fikse zweepslag in mijn kuitspier. Erwin weet goed op de rem te trappen en hij verkleint daarmee wellicht de kans op nieuwe blessures door een té snel begin van opnieuw intensief sporten.”

Marc Vacher

“Na al jaren met nek- schouder- rugklachen naar verschillende fysiotherapeuten te gaan, heeft Erwin als enige geconstateerd dat dit mede door een beenlengteverschil kan komen. Naast mij goed te helpen met mijn klachten, gaf hij ook extra adviezen om stress te verminderen en op deze manier minder spanning op te bouwen. Bedankt daarvoor!”

Demi Celine Ameerun

“Voor mijn rughernia ben ik via het internet terecht gekomen bij Erwin. Hij heeft goed geluisterd naar mijn verhaal/pijnklachten. Van niet kunnen en durven bewegen door pijn, heeft Erwin mij stap voor stap aangezet om weer in beweging te komen. Ik raad Erwin bij iedereen aan!”

Rabia El Haddaoui

“Ik ben met knieklachten bij Erwin terecht gekomen. Erwin beheerst zijn vakgebied en kan zijn kennis goed en helder overbrengen. Hij stelt heldere doelstellingen en daar had ik alle vertrouwen in. Sta nu weer heerlijk te tennissen. Super!”

Beppie Hollaar

Top