Sporten is gezond, dat weet iedereen. Sporten brengt echter ook risico’s met zich mee. Een van de meest voorkomende risico’s, is uiteraard het risico op het oplopen van blessures. Daarom is sport fysiotherapie belangrijk. Om te herstellen van een blessure, maar ook om blessures te voorkomen, in de vorm van preventieve therapie. FysioForza biedt sport fysiotherapie in Haarlem voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

Sport fysiotherapie

Ervaart u klachten waar u vanaf wilt? Bel of mail ons dan nu voor een intake, of maak direct online een afspraak.

Een vertrouwd adres voor sport fysio in Haarlem

FysioForza is een vertrouwd adres voor sport fysio in Haarlem. Fysiotherapie is geschikt voor alle sporters die hier behoefte aan hebben. Of u nu op zeer hoog niveau sport, of dat u een beginnende en puur recreatieve sporter bent: wij bieden u altijd een behandeling op maat om snel en effectief van uw blessure of probleem af te komen, of juist om (verdere) blessures te voorkomen.

Wanneer u denkt aan fysiotherapie voor sporters, denkt u wellicht aan de behandeling van blessures. Dat komt inderdaad vaak voor, maar bij FysioForza verrichten wij ook veel preventieve therapie. Wanneer u tijdens het sporten last krijgt van uw lichaam, is dit iets om goed in de gaten te houden. Er kan sprake zijn van een (beginnend) spierprobleem, of u begint last te krijgen van pijn vanwege een verkeerde houding of overbelasting. Door tijdig werk te maken van sportfysiotherapie, kunt u erger voorkomen.

Gaan sporten en fysiotherapie samen?

Sporten en fysiotherapie kunnen uitstekend samengaan. Ook wanneer u gebruikmaakt van onze sport fysiotherapie in Haarlem, is het in veel gevallen belangrijk en gezond dat u blijft bewegen. Bij onze therapie houden wij niet alleen rekening met de onmogelijkheden, maar juist ook met de mogelijkheden. Wij kijken naar wat u (tijdelijk) niet kunt doen, maar ook naar wat u wel kunt doen om in beweging te blijven en te herstellen van uw problemen.

Daarom leveren wij altijd maatwerk. Op basis van uw intake en klachten, stellen wij uw probleem vast. Op basis daarvan kunnen wij bepalen wat de best mogelijke oplossing is. Deze oplossing kan bestaan uit fysiotherapie of manuele therapie, maar ook uit ondersteuning in het uitvoeren van bepaalde oefeningen, gerichte (kracht)training of een aangepast schema.

Maak een afspraak voor een intake

Heeft u last van een (sport)blessure of ervaart u tijdens het sporten pijn? Maak dan een afspraak voor een intake voor sport fysiotherapie in Haarlem bij FysioForza. Wij kijken tijdens een vrijblijvende intake naar uw klachten, kunnen een diagnose stellen en u vertellen hoe u met behulp van onze sport fysio kunt herstellen en pijn- en zorgvrij kunt blijven sporten.