De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Bij ons kunt u terecht met al uw fysieke klachten. FysioForza biedt fysiotherapie in Haarlem centrum.

Onze therapeuten zijn ervaren deskundigen op het gebied van bewegen. Of uw klachten nu voortkomen uit een aangeboren afwijking of aandoening, blessure of ongeval: wij zijn de fysio in Haarlem waar u terecht kunt voor een deskundige, persoonlijke en effectieve behandeling.

Manuele therapie haarlem

Ervaart u klachten waar u vanaf wilt? Bel of mail ons dan nu voor een intake, of maak direct online een afspraak.

Persoonlijke fysio in Haarlem

FysioForza bestaat uit een team van gepassioneerde, gemotiveerde en toegewijde fysiotherapeuten. We hebben verstand van alle facetten van het bewegingsapparaat en bieden complete fysiotherapie, individueel of in groepen.

Binnen onze praktijk beschikken we over uitgebreide mogelijkheden voor (revalidatie) oefeningen. We hebben eigen apparatuur waardoor we op een prettige en rustige manier u kunnen behandelen en kunnen helpen bij uw fysieke klachten. In onze eigen revalidatieruimte hebben we onder anderen behandeltafels, cardio apparatuur, gewichten, elastieken en balansballen.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie bij:

  • Blessures
  • Revalidatie
  • Stoornissen in bewegen
  • Pijn
  • Functiestoornissen

Naast fysiotherapie zijn wij ook gespecialiseerd in manuele therapie, dry needling, medical taping, medical fitness en COPD therapie.

Zoekt u in Haarlem naar fysiotherapie op maat, dan bent u van harte welkom bij ons. Voordat wij starten met uw behandeling, brengen wij eerst uw klachten in kaart met een uitgebreide intake.

Vervolgens stellen we in overleg met u een meest effectief behandelplan samen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Onze behandelmethode is zeer oplossingsgericht en volledig toegespitst op uw hulpvraag.

Effectieve sessies

In de basis vinden de sessies plaats in onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem centrum. In overleg en afhankelijk van uw situatie kunnen uw behandelingen echter ook plaatsvinden bij u thuis.

Intensieve samenwerking met specialisten

Waar nodig of voordelig, werken wij intensief samen met andere medische specialisten. Op die manier kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden. Als allround praktijk voor fysiotherapie in Haarlem zijn wij gespecialiseerd in het snel en volledig (waar mogelijk) verhelpen van uw klachten. Dankzij ons uitgebreide netwerk met specialisten bieden wij u alle zorg die u nodig hebt.

U kiest niet alleen onze fysiotherapie praktijk in Haarlem voor het best mogelijke hersteltraject, maar ook voor de beste persoonlijke begeleiding.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Haarlem centrum? Maak dan nu een afspraak met FysioForza. Wij nemen graag de tijd om uw klachten te bespreken en een persoonlijk plan met u op te stellen.

Veel gestelde vragen

Wat is het resultaat van fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelvorm gericht op het verbeteren van de bewegelijkheid van spieren en gewrichten. Tijdens een behandeltraject gaan we aan de slag om vaarwel te zeggen tegen fysieke klachten.

Wat is de eerste stap bij Fysiotherapie?

Voordat we een behandeltraject ingaan zal er een intake plaatsvinden. Hierbij stellen we de klachten vast en maken wij een op maat gemaakt behandelplan.

Hoelang duurt een eerste intake?

Anamnese, onderzoek en opstellen van een op maat gemaakt behandelplan duur 30 minuten.

Hoelang duurt een afspraak?

Een behandeling voor fysiotherapie duurt 30 minuten (dit kan afwijken bij een speciaal behandelplan).